sensul existenţei

Viaţa este acea călătorie a viului care lasă o amprentă în suflet. La capătul tunelului  a ceea ce numim noi moarte,se naşte un nou început-viaţa- pt care fiecare sfîrşit dă start unui nou început.Cu toţii tindem spre perfecţiune,spre apogeul fericirii,al popularităţii,însă cîţi dintre noi îşi îngrijeşte  cu adevărat acea ”căsuţă” a sufletului pe care noi-muritorii de rînd o lăsăm prăfuită,rece.Însă,o putem păstra frumoasă şi curată doar prin iertare,credinâă şi iubire sinceră.A fi un om de succes şi a lăsa averi în urma ta nu e nici pe departe linişte spiritualăîmplinire. Prea repede se scurge acea clepsidră a vieţii,deci să cugetăm la rece asupra ceea ce facem!

Reclame

9 gânduri despre &8222;sensul existenţei&8221;

 1. Di zice:

  Te cuprind asa ginduri la miez de toamna?! Te invidiez… Trebuie sa ne ingrijim si sufletul, nu numai corpul, sunt de acord, insa cu cit mai departe mergem observ si la mine ca uneori ma ia valul si uit. Umblu si eu posomorita, cu privirea in pamant, nemultumita, ori plina de ginduri si intrebari…
  Cam asta este tabloul… Ai incercat sa te uiti in ochii oamenilor cind mergi pe strada? Fara a-i cunoaste poti citi multe in ochii lor.

  • masicutza zice:

   Da. Chiar o fac foarte des. Şi mă gîndeam uneori că e un obicei prost. Însă,multe-nţelegi cînd poţi privi oamenilor în ochi. Mă impun şi eu să zîmbesc,să nu-mi ascund sentimentele,însă am o frică,o frică nebună de care nu pot scăpa : de a mă bucura prea tare şi de a da cu nasu-n dezamăgire după asta…
   Mijloc de toamnă,de depresii stupide…însă hai să mai zămbim uneori : ) :*

 2. Mereu vor exista si dezamagiri mai mari sau mai mici indiferent de situatie. Problema e ca fiecare suntem mai mult sau mai putin sufletisti. Unu pune la suflet poate prea mult, altu’ nu-l doare nici in cot.
  Cred ca nu ai cum sa nu te bucuri cu adevarat atunci cand simti ca e momentul :)) si sa te gandesti ca vaai oare sa ma bucur mai mult sau mai putin. Chiar nu avem cum sa alegem.. si sa punem stop in unele momente!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s