Lucid

Pentru că uneori roșul sîngelui nu mai e la fel și mii de celule dictează o durere insuportabilă impunînd să vezi totul prin prisma inimii, îți vine să zbieri. Este oare loc de gîndire rece atunci cînd sufletul e cel care se pierde în labirinturi infinite? Pentru că a fi om înseamnă neapărat puternicie, să strici și apoi să faci la loc, să iubești și după asta să începi a urî, să-ți fie dor pentru ca mai apoi să detești acest sentiment, să clădești pietricică cu pietricică, pentru ca o pană să dărîme. E absolut firesc să te ciocnești de ziduri de nepătruns, dar încerci din tot dinadinsul să provoci inima și cugetul la un duel , pentru că a gîndi mereu cu acel loc care  bate încontinuu e dureros. Pur și simplu. D u r e r o s. Și, la un moment dat începi să te întrebi dacă se merită. Punînd sentimentele înainte de toate, tot ele sunt rănite și scuipate de gîndirea aprigă și luciditate , care este impusă chiar de tine ( dacă ai norocul ăsta). Degeaba zici după prima cădere că nu vei mai repeta. Degeaba.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Lucid&8221;

 1. Bun post!
  Atat nu am sa inteleg vreodata. Deci suntem OAMENI. Toti suntem frati (cica). Dar ce pacat ca nu suntem cu adevarat. Nu vreau sa zic sa fim la fel, dar mi-ar fi placut o lume mai blanda, mai calma. Din pacate o lume perfecta pe Terra inca nu exista! Cel mai raau, e faptul ca suntem din ce in ce mai putini mai buni. Sau era oare mai bine sa ne nastem nesimtiti? Nu stiu, chiar nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.
  Ce inseamna sa fii om azi? Un om care asteapta si spera ca ceva sa se schimbe in bine si continua sa faca bine sau un om de nimic care din pacate predomina (asa imi place sa spun la cei care se cred buricul pamantului). Nu, asa nu e bine deloc! 😐 Nu suntem noi astia..
  P.S.: Scuze ca am luat-o un pic pe campii 🙂 dar cred ca se leaga dintr-un anumit unghi cu ceea ce ai spus tu.

  • Chiar îți mulțumesc pentru atîtea cuvinte, pentru că uneori am impresia că mă pierd în gîndurile despre sex/droguri/alcool/distracții/bani a celor muritori.
   La cele ce ai spus tu nu pot decît să fiu perfect de acord și să adaug că OM e doar un așa zis „nume ” dat unora, nu-l merită absolut deloc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s