Fuckin* perfect

Să zbori, să plutești, să vezi răsărituri, să adormi pe canapea îmbrăcat, să „guști” din fiecare anotimp albastrul -cenușiu al norilor, să stai în hamac  cu un EL sau o EA, să-ți savurezi cafeaua/ceaiul /sucul / paharul cu ceva tare, să hrănești hamsterul prietenei cele mai bune, să uzi florile vecinului cît e plecat în vacanță …. bla bla ! Care totuși e sensul vieții ?

În fiecare dimineață  te trezești cu un plan pe care ești sigur că-l vei îndeplini în acea zi. Cu toate că e un plan imaginar, pe care nimeni nu-l vede tu ești sigur că există și-l vezi materializat de acuma. Îți convingi corpul să lasă plapuma moale, deschizi telefonul și vezi un„ Bună dimineața” de la EL/EA.  Un mic dejun ușor și delicios îți bucură burtica, soarele  îți alintă pielea fină . Îți alegi cele mai frumoase  piese, îți umpli cada cu spumă și te bucuri de încă cîteva ore de plăcere . Îți suni cea mai bună prietenă și mergi la un spectacol la cel mai frumos teatru .  Îți alegi cele mai frumoase accesori pentru cea mai frumoasă rochiță din garderoba ta și îți aranjezi părul în cel mai frumos mod. Vă distrați de minune. La întoarcere treci pe la o florărie și alegi cele mai frumoase flori : un buchet pentru mama care te așteaptă la cină ( la ea) și un buchet pentru camera ta ( în care , cu cîteva zile în urmă ai aranjat-o după placul tău). Seara adormi în brațele LUI privind cea mai romantică comedie și sărutîndu-ți fruntea tandru.

Și … cam asta e ?!

Eu zic că nu.

Scenariul perfect te face  totuși cel mai fericit om ?! Hah. Nu!

Te trezești dimineața și vezi iarăși că părul îți stă aiurea. Vrei să iai  micul dejun, însă observi că ceaiul tău preferat s-a terminat.  Așa  ciufușită cum ești mergi la magazin. Deschizi ușa și îl vezi pe EL cu o pungă imensă de bunătăți de la cea mai tare cafenea din oraș. Ești invitată seara la cinema ( tot de către EL)  și evident că accepți. Ziua-ntreagă  ești ocupată cu teme/ curățenie / îngrijire de cei   3 cîini mari , mama îți aduce sora mai mică la tine pentru că trebuie să meargă urgent într-o călătorie. Te sună prietena cea mai bună, pentru că a fost părăsită de cel mai „potrivit” bărbat din lume.  Între timp  mai vin și  produsele pe care le-ai comadat online și vezi că nu sunt cele dorite. Seara… mama se întoarce , cu un buchet de lalele de un roz pal . Observi că deja de cîteva minute întîrzii la cinema și că ai 3 apeluri nepreluate de la EL ( te așteaptă  deja ). Cobori în grabă, îl săruți și-i trece supărarea,. Ajungeți la cinema și deja jumătate de film „ s-a  dus” . Hotărîți să vă plimbați pe centru, desculț și savurînd galbenul lunii. Adormiți cuprinși  ascultînd melodia voastră .

 Mulțumesc …

Reclame

8 gânduri despre &8222;Fuckin* perfect&8221;

  1. sunt momente cind vreai ca totul sa fie perfect…dar la un moment dat realizezi ca toata perfectiunea asta e plictisitoare…si vreai ceva de genu „parului ciufulit”….un articol , cum a fost scris si mai sus, fresh 🙂 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s